Пропустити навігацію

У Долинській провели зустріч із соціальними партнерами щодо виплати монетизованих житлових субсидій

18 лютого 2019 року у Долинському сервісному центрі відбулася зустріч представників головного управління Пенсійного фонду в області, управління соціального захисту населення Долинської райдержадміністрації та ЦВПЗ № 8 Кіровоградської дирекції «Укрпошта» щодо виплати субсидій в готівковій формі.

Прийнята Кабінетом Міністрів України постанова від 06 лютого 2019 року № 62 «Про внесення змін до деяких постанов Кабінету Міністрів України» визначила для органів Пенсійного фонду України завдання у здійсненні виплати монетизованих житлових субсидій тим категорія громадян, які отримують пенсії. Саме тому для координації 190219 dol 300x183 - У Долинській провели зустріч із соціальними партнерами щодо виплати монетизованих житлових субсидійспільних дій, в тому числі й під час інформаційно-роз’яснювальної роботи, і виникла потреба у проведенні даної робочої зустрічі.

Під час обговорення були визначені перспективні спільні дії з проведення широкої інформаційної кампанії серед мешканців Долинщини щодо виплати монетизованих житлових субсидій протягом лютого-березня поточного року.

Представники Пенсійного фонду, АТ «Укрпошта» та органів соціального захисту населення вирішили проводити спільні виїзди до трудових колективів, інформаційні заходи для населення за місцем проживання та з ветеранськими організаціями з даного питання.

Запланована спільна зустріч із листоношами з питання доставки пенсій та монетизованих житлових субсидій, зокрема щодо надання листоношами роз’яснень про отримувані суми. Разом з цим домовлено щодо проведення спільних зустрічей у подальшому у разі виникнення питань з даної роботи.

background Layer 1