Пропустити навігацію

День Пенсійного фонду України в Благовіщенському районі

20 лют210219 blago4 1 300x179 - День Пенсійного фонду України в Благовіщенському районіого 2019 року у Благовіщенському районі був проведений День Пенсійного фонду України за участі представників головного управління Пенсійного фонду в області. Цього дня, згідно з планами проведення, відбулися різноманітні заходи для населення, роботодавців, соціальних партнерів, ЗМІ.

Начальник Благовіщенського сервісного центру Руслана Ковбасюк та начальник відділу призначення та перерахунків пенсій № 1 Людмила Рибчак провели зустріч з колективом управління праці та соціального захисту населення Благовіщенської РДА з питань пенсійного забезпечення та виплати монетизованих субсидій. Найбільш цікавими для працівників установи стали новітні електронні послуги, що надає Пенсійний фонд України, зокрема СМС- інформування – сервіс, який дає можливість користувачам отримувати персональну інформацію щомісячно на мобільний телефон, на електронну поштову скриньку або на Веб-портал в особистому кабінеті.210219 blago1 1 300x180 - День Пенсійного фонду України в Благовіщенському районі

Для трудового колективу та учнів Благовіщенського професійного ліцею фахівці Фонду провели лекцію на тему «Страховий стаж і право на пенсію». Молодому поколінню було цікаво почути про право на майбутню пенсію та нові електронні послуги Пенсійного фонду України.

В приміщ210219 blago2 1 300x194 - День Пенсійного фонду України в Благовіщенському районіенні районної газети «Слово і час» проведений «круглий стіл» за участю заступника начальника головного управління Юрія Шарпінського, головного редактора Уляни Січкар та керівника сервісного центру Руслани Ковбасюк. Під час обговорення основними були питання пенсійного забезпечення населення району, проведення перерахунку пенсій з 1 березня 2019 року, виплата монетизованих су210219 blago3 1 300x189 - День Пенсійного фонду України в Благовіщенському районібсидій Пенсійним фондом України, переваги отримання пенсій через банківські установи.

Спеціалісти відділу ведення реєстрів застрахованих осіб Андрій Волощук, Тетяна Костильова та начальник відділу контрольно-перевірочної роботи № 4 Тетяна Кондратюк провели флешмоб на ринку Благовіщенського РайСТ для населення та підприємців ринку. Громадян поінформували про сучасні послуги Фонду – можливості реєстрації та користування Веб-порталом, СМС-інформування, виготовлення електронних пенсійних посвідчень. Особливу увагу фахівці приділили питанню необхідного страхового стажу для права на пенсію.

background Layer 1