Пропустити навігацію

На Херсонщині запрацювало нове віддалене робоче місце та продовжуються виїзні прийоми громадян в ОТГ

01 1 7 - На Херсонщині запрацювало нове віддалене робоче місце  та продовжуються виїзні прийоми громадян в ОТГ20 березня 2019 року у Лазурненській селищній раді Скадовського району Херсонської області запрацювало нове віддалене робоче місце працівника Пенсійного фонду. Фахівець здійснюватиме прийом кожну третю середу місяця. Відтепер мешканці селища, а це 3324 громадянина, з яких  834 пенсіонери, мають можливість отримати пенсійні послуги за місцем проживання. Перші відвідувачі отримали інформацію з актуальних питань пенсійного забезпечення, рекомендації щодо реєстрації на веб-порталі Фонду, відповіді на індивідуальні запитання, в тому числі щодо березневого перерахунку пенсійних виплат.

02 2 4 - На Херсонщині запрацювало нове віддалене робоче місце  та продовжуються виїзні прийоми громадян в ОТГ

Завдяки роботі віддаленого місця громадяни зможуть подати документи для попередньої правової оцінки щодо призначення пенсії, замовити та отримати різні види довідок, пенсійні посвідчення тощо. Цього ж дня фахівцями Олешківського сервісного центру здійснено виїзний прийом громадян у Великокопанівській об’єднаній територіальній громаді. На прийом звернулося 19 жителів сел. Великі Копані, Абрикосівка та Добросілля, які входять до складу зазначеної ОТГ. Фахівці сервісного центру провели інформаційно-роз’яснювальну роботу щодо пенсійного забезпечення громадян. Мешканці ОТГ мали нагоду звернутися з приводу призначення, перерахунку пенсій,  виготовлення пенсійних посвідчень, в тому числі електронних.  Кожне звернення зафіксоване та перебуває на контролі в сервісному центрі. Завдяки роботі віддалених місць громадяни мають можливість подати документи для попередньої правової оцінки щодо призначення пенсії, замовити та отримати різні види довідок, пенсійні посвідчення тощо.

На сьогодні, загалом по Херсонській області створено 56 віддалених робочих місць, а саме: 36 – в об’єднаних територіальних громадах, 17 – в агентських пунктах, 3 –  в ЦНАПах.

background Layer 1