Пропустити навігацію

Відбувся семинар-нарада щодо впровадження технології ретроконверсії

photo3 - Відбувся семинар-нарада щодо впровадження технології ретроконверсії

 

06 вересня 2019 року на базі Херсонського сервісного центру відбувся семинар-нарада щодо організації процесу розгортання технічної бази та впровадження технології ретроконверсії. У заході взяли участь заступник Голови правління Пенсійного фонду України Машкін В.Г., директор Департаменту інформаційних систем та електронних реєстрів Пенсійного фонду України Малецький О.М.

photo6 - Відбувся семинар-нарада щодо впровадження технології ретроконверсії

 

 

 

 

 

 

 

 

Протягом семінару присутніх було ознайомлено з процесом встановлення програмного забезпечення АРМ «Ретроконверсія» та налаштуванням апаратної частини, наглядно продемонструвавши повний цикл опрацювання паперової пенсійної справи, який складається з 3 етапів, а саме:

– сканування пенсійної справи;

– кадрування сканованих зображень;

– документування (присвоєння атрибутів сканованим зображенням).

Також учасники семінару-наради мали змогу власноруч попрацювати в АРМ «Ретроконверсія» на кожному з етапів.

В ході зустрічі Олександр Малецький розповів присутнім про подальший розвиток технологій в рамках проекту «Е-пенсія».

У фінальній частині семінару в режимі «запитання-відповідь» учасники семінару отримали змістовну інформацію щодо практичних напрацювань.

На сьогоднішній день відділ з ретроконверсії повністю укомплектований особовим складом та забезпечений сучасним обладнанням. На даний час опрацьовано 760 пенсійних справ.20190906 141106 - Відбувся семинар-нарада щодо впровадження технології ретроконверсії

background Layer 1