Пропустити навігацію

Пенсійний фонд в області долучився до семінару “Всеукраїнської організації осіб з інвалідністю “Гармонія”

IMG 0338 - Пенсійний фонд в області долучився до семінару “Всеукраїнської організації осіб з інвалідністю “Гармонія” IMG 0336 - Пенсійний фонд в області долучився до семінару “Всеукраїнської організації осіб з інвалідністю “Гармонія”06 вересня 2019 року у с. Приморське за сприянням громадської організації “Всеукраїнська організація осіб з інвалідністю ”Гармонія” проведено всеукраїнський семінар на тему: “Підвищення рівня кваліфікації керівників, спеціалістів та членів організації “Школа лідерів”, “Розвиток підприємництва серед осіб з інвалідністю, набутою внаслідок психічних розладів. Обмін досвідом”.

         Метою проведення цих заходів є підвищення кваліфікації керівників та спеціалістів громадських організацій осіб з інвалідністю, вирішення питань щодо покрашення соціального захисту інвалідів.

Участь в обговоренні питань порядку денного від Головного управління Пенсійного фонду України в Херсонській області взяв начальник управління обслуговування громадян Ігор Бутрим, який ознайомив присутніх з умовами призначення пенсій в разі настання інвалідності.

background Layer 1