Пропустити навігацію

Фахівцями Генічеського сервісного центру проведено зустріч з населенням

01 - Фахівцями Генічеського сервісного центру проведено зустріч з населенням     Фахівці Генічеського сервісного центру продовжують проводити широку інформаційно – роз’яснювальну роботу серед населення щодо основних переваг сучасних інформаційних сервісів Пенсійного фонду. Так, заступником начальника відділу Світланою Шевченко 31.10.2019 проведено зустріч з громадянами, які перебувають на обліку в Генічеській філії Державного Центру зайнятості.

     Представник Фонду розповіла як з допомогою вебпорталу самостійно контролювати дані, які впливають на соціальне забезпечення в майбутньому. Кожна застрахована особа може дистанційно користуватися послугами Фонду, які раніше потребували особистого звернення.

     Наголошено, що дистанційні послуги надаються кожному індивідуально, з дотриманням вимог закону про захист персональних даних. Без реєстрації на вебпорталі можна отримати корисну інформацію з питань пенсійного забезпечення, роздрукувати бланки документів та ознайомитися з інструкціями щодо їх заповнення. Детальну персональну інформацію можна отримати вже після реєстрації, а сама процедура реєстрації максимально спрощена.

     Також, увагу присутніх акцентовано на тому, що повний місяць страхового стажу при призначенні пенсії зараховується лише за умови нарахування заробітної плати в розмірі не меншому за мінімальний та сплати єдиного соціального внеску за цей період.

     Наприкінці зустрічі присутнім роздали інформаційні листівки щодо вебпорталу та пояснили процедуру реєстрації.

background Layer 1