Пропустити навігацію

Про дистанційні послуги в студії телеканалу “UA:Херсон”

DSC 3363 - Про дистанційні послуги в студії телеканалу “UA:Херсон”26 березня 2020 року начальник управління обслуговування громадян Головного управління Фонду в Херсонській області Світлана Ворона в студії телеканалу “UA:Херсон” розповіла про можливості Вебпорталу електронних послуг та про порядок роботи на час карантину.

У телепередачі “Тема дня” представниця Фонду повідомила, що у зв’язку із введенням карантину доступ до приміщень Фонду в області тимчасово закритий. Сервісними центрами надаються послуги щодо оформлення допомоги на поховання, у виключних випадках приймаються заяви на призначення пенсії та видаються довідки. При цьому ряд послуг Головне управління надає в режимі онлайн.DSC 3356 - Про дистанційні послуги в студії телеканалу “UA:Херсон”

Так, завдяки Вебпорталу електронних послуг Пенсійного фонду можна дистанційно отримати інформацію про набутий страховий стаж, нараховану заробітну плату, пенсію, отримати потрібні довідки тощо. З повним переліком послуг можна ознайомитись за посиланням https://portal.pfu.gov.ua.

Закликаємо громадян на період карантину утриматися від особистого відвідування управління Пенсійного фонду та користуватися онлайн сервісами. 

background Layer 1