Пропустити навігацію

ДИСТАНЦІЙНА ОПЛАТА КОМУНАЛЬНИХ ПОСЛУГ

Komun.platezh 1 1024x624 - ДИСТАНЦІЙНА ОПЛАТА КОМУНАЛЬНИХ ПОСЛУГДистанційна оплата комунальних послуг в умовах карантину – безпечний варіант для здоров’я.

 

Сьогодні одержувачі пенсій та грошових допомог можуть сплачувати за спожиті житлово-комунальні послуги користуючись телефоном.

Для цього потрібно виконати кілька кроків:

1: зателефонувати на «гарячу» лінію вашого уповноваженого банку;

2: пройти телефонну перевірку встановлення особи за умовами, визначеними вашим банком, відповідаючи на запитання;

3: після встановлення особи, працівник банку отримує від вас інформацію про перелік житлово-комунальних послуг, які ви бажаєте сплатити дистанційно та необхідні дані для проведення оплати послуг з вашого рахунку;

4: банк інформує вас смс-повідомленням про проведену оплату житлово-комунальних послуг.

 

Увага! Для сплати комунальних послуг саме ви маєте зателефонувати на «гарячу» лінію свого банку. Банк не може телефонувати вам з даного приводу. Не надавайте своїх даних невизначеним особам!

 

Додатково повідомляємо: отримати відповіді на нагальні питання щодо призначення, перерахунків та виплати пенсій можливо не виходячи з дому, наприклад через вебпортал електронних послуг Пенсійного фонду України https://portal.pfu.gov.ua/, та телефонами «гарячих» ліній за посиланням  https://www.pfu.gov.ua/ks/golovne-upravlinnya-pensijnogo-fondu-ukrayiny-v-hersonskij-oblasti/

 

Залишайтесь вдома! Не ризикуйте своїм здоров’ям та життям!

background Layer 1