Пропустити навігацію

ПРОСВІТНИЦЬКИЙ ЗАХІД У ГОЛОВНОМУ УПРАВЛІННІ

20210915 140125 1 - ПРОСВІТНИЦЬКИЙ ЗАХІД У ГОЛОВНОМУ УПРАВЛІННІ 20210915 140056 - ПРОСВІТНИЦЬКИЙ ЗАХІД У ГОЛОВНОМУ УПРАВЛІННІ

15 вересня 2021 року для державних службовців Головного управління Пенсійного фонду України в Херсонській області проведено лекцію “Конвенція ООН про права осіб з інвалідністю”.

Спікером даного заходу стала Оксана Тропіна – регіональний координатор взаємодії з громадськістю Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини в Херсонській області.

Лектор пояснила на прикладах, що визначення інвалідності має велике значення в спілкуванні, постановці цілей, розробці стратегій і планів та зміні соціальної політики.

Оксана Тропіна наголосила на тому, що етика спілкування посідає одне з основних місць поряд з архітектурною доступністю приміщень, де здійснюється прийом та обслуговування. Також учасники заходу обговорили поняття стигми, дискримінації, мови ворожнечі та розлянули питання, з якими часто звертаються громадяни до регіонального представництва Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини та Пенсійного фонду України.

background Layer 1