Пропустити навігацію

СЕМІНАР ІЗ ЗАЛУЧЕННЯМ СОЦІАЛЬНИХ ПАРТНЕРІВ

16 вересня 2021 року в приміщенні Скадовської районної філії Херсонського обласного центру зайнятості відбувся семінар для осіб, які перебувають на обліку як безробітні, за участю представників Головного управління Пенсійного фонду України в Херсонській області.

Метою даного заходу є інформування безробітних щодо соціальних гарантій в частині загальнообов’язкового державного пенсійного страхування та підвищення їх мотивації до задекларованого працевлаштування.

Лариса Артем’єва проінформувала присутніх щодо переваг офіційного працевлаштування та негативних наслідків нелегальної зайнятості як для самих найманих працівників, так і загалом для суспільства, надала роз’яснення про умови призначення пенсії за віком, залежності розміру пенсійної виплати від стажу та заробітної плати.

IMG ffe208591a1c482c6a5b5971df774640 V - СЕМІНАР ІЗ ЗАЛУЧЕННЯМ СОЦІАЛЬНИХ ПАРТНЕРІВТакож ознайомлено учасників семінару з електронними сервісами, які дають можливість дистанційного обслуговування. Наголосила, що вебпортал електронних послуг Пенсійного фонду України (www.portal.pfu.gov.ua) працює з дотриманням вимог до захисту персональних даних та запропонувала зареєструватися і стати користувачами цього сучасного та зручного електронного ресурсу.

Під час активного спілкування надійшло чимало запитань від присутніх, на які вони отримали вичерпні та кваліфіковані роз’яснення.

background Layer 1