Пропустити навігацію

ОФІЦІЙНЕ ПРАЦЕВЛАШТУВАННЯ – ЦЕ ГАРАНТУВАННЯ ПРАВА НА ПЕНСІЙНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ

12-13 жовтня 2021 року представники Головного управління Фонду в області у складі робочої групи з питань легалізації виплати заробітної плати та зайнятості населення провели ряд рейдів – обстежень суб’єктів підприємницької діяльності щодо встановлення фактів використання найманої праці без належного оформлення трудових відносин на території м. Херсона та м. Берислав. У результаті обстеження 21 суб’єкта господарювання робочими групами виявлено порушення у 2 фізичних осіб-підприємців та складено акти.

Під час обстежень проведено інформаційну роботу щодо неприпустимості допуску до роботи працівників без оформлення трудових відносин. Особливу увагу присутніх фахівці Фонду акцентували на залежності пенсійного забезпечення від офіційного працевлаштування.

Крім того, роботодавці та наймані працівники мали можливість отримати детальні консультації щодо користування е-послугами вебпорталу Пенсійного фонду України (portal.pfu.gov.ua). Rejd Beryslav 2 - ОФІЦІЙНЕ ПРАЦЕВЛАШТУВАННЯ – ЦЕ ГАРАНТУВАННЯ ПРАВА  НА ПЕНСІЙНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ Rejd Beryslav 4 - ОФІЦІЙНЕ ПРАЦЕВЛАШТУВАННЯ – ЦЕ ГАРАНТУВАННЯ ПРАВА  НА ПЕНСІЙНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ 1 4 - ОФІЦІЙНЕ ПРАЦЕВЛАШТУВАННЯ – ЦЕ ГАРАНТУВАННЯ ПРАВА  НА ПЕНСІЙНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ 2 4 - ОФІЦІЙНЕ ПРАЦЕВЛАШТУВАННЯ – ЦЕ ГАРАНТУВАННЯ ПРАВА  НА ПЕНСІЙНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ

background Layer 1