Пропустити навігацію

ЯК ПОДАТИ ЗАЯВУ НА ПРОХОДЖЕННЯ ВІДЕОІДЕНТИФІКАЦІЇ ЧЕРЕЗ КОНТАКТ-ЦЕНТР ПЕНСІЙНОГО ФОНДУ УКРАЇНИ

Нагадуємо, що подати заяву для проходження ідентифікації у режимі відеоконференцзв’язку можна не лише через вебпортал електронних послуг Пенсійного фонду України, а й за допомогою засобів телефонного зв’язку через Контакт-центр Пенсійного фонду України.

Для цього потрібно виконати такі дії:CHerez kontakt tsentr 300x169 - ЯК ПОДАТИ ЗАЯВУ НА ПРОХОДЖЕННЯ ВІДЕОІДЕНТИФІКАЦІЇ ЧЕРЕЗ КОНТАКТ-ЦЕНТР ПЕНСІЙНОГО ФОНДУ УКРАЇНИ

Крок 1. Зателефонуйте на один із номерів Контакт-центру Пенсійного фонду України:

– 0800 503 753

– (044) 281-08-70

– (044) 281 08 71

Крок 2. Після з’єднання дотримуйтесь озвучених вказівок: із переліку, запропонованих питань, оберіть “Питання щодо виплати пенсій та ідентифікації“ та натисніть цифру 3 на клавіатурі телефону.

Крок 3. Надайте оператору відповіді на питання для заповнення заяви на ідентифікацію, в тому числі адресу електронної пошти та номер телефону (для отримання зворотного контакту від фахівців Фонду).

Важливо!

Після подачі заяви на проходження  ідентифікації у режимі відеоконференцзв’язку з вами зв’яжеться уповноважений працівник органу Пенсійного фонду України для узгодження часу та способу проведення відеоідентифікації.

Відеоідентифікація здійснюється протягом 30 календарних днів, але не раніше 10 робочих днів з дати подання заяви (звернення).

Довідково

Порядок встановлення територіальним органом Пенсійного фонду України особи одержувача пенсії, щомісячного довічного грошового утримання судді у відставці, інших соціальних виплат шляхом відеоконференцзв’язку затверджений постановою правління Пенсійного фонду України 20 листопада 2023 року за № 49-2 та зареєстрований у Міністерстві юстиції України 5 грудня 2023 року за № 2111/41167.

background Layer 1