Пропустити навігацію

ПРО ВАЖЛИВІСТЬ ЛЕГАЛЬНОГО ПРАЦЕВЛАШТУВАННЯ ТА ЕЛЕКТРОННІ СЕРВІСИ ПЕНСІЙНОГО ФОНДУ УКРАЇНИ

 

MyCollages 300x300 - ПРО ВАЖЛИВІСТЬ ЛЕГАЛЬНОГО ПРАЦЕВЛАШТУВАННЯ ТА ЕЛЕКТРОННІ СЕРВІСИ ПЕНСІЙНОГО ФОНДУ УКРАЇНИПредставники Головного управління Пенсійного фонду України в Херсонській області продовжують активно співпрацювати зі своїми соціальними партнерами – Державною службою зайнятості.

Основними темами чергової зустрічі з громадянами, які перебувають на обліку в Херсонському міському центрі зайнятості, стали питання офіційного працевлаштування та користування сервісами вебпорталу Пенсійного фонду України.

Під час заходу спікери розповіли про економічні та соціальні переваги легалізації праці найманих працівників та наслідки виплати заробітної плати у “конверті”, поінформували слухачів про залежність страхового стажу від повноти та тривалості сплати страхових внесків, єдиного соціального внеску, наголошуючи, що страховий стаж буде зараховано за повний місяць лише за умови нарахування та сплати страхових внесків не менше законодавчо встановленого мінімального розміру.

Детально розповіли про функціонування вебпорталу електронних послуг Пенсійного фонду України (https://portal.pfu.gov.ua) та його можливості, запропонувавши зареєструватися для отримання повноцінної інформації.

Завершився інформаційний захід діалогом, під час якого тимчасово безробітні громадяни мали змогу поставити запитання та отримати фахові відповіді.

background Layer 1