Пропустити навігацію

Зустріч зі студентами НУБіП

2 300x200 - Зустріч зі студентами НУБіП

13 травня заступник начальника Головного управління Пенсійного фонду України в м. Києві Олена Бойко і заступник начальника відділу планування та обліку персоналу Валентин Леонтьєв провели зустріч зі студентами.6 300x200 - Зустріч зі студентами НУБіП

Основною 1 300x200 - Зустріч зі студентами НУБіПметою заходу було інформування молоді про вакансії управління та умови  вступу на державну службу.

Фахівці Головного управління детально розповіли слухачам про умови  вступу на державну службу, перелік документів необхідних для участі в конкурсі, переваги роботи на державній службі. Особливу увагу звернули на  важливість офіційного працевлаштування.

Також доповідачі розповіли випускникам про Веб-портал електронних послуг Пенсійного фонду України, привернули увагу молодого покоління на просту і доступну широкому колу осіб можливість контролювати роботодавця щодо формування правдивої інформації в державному реєстрі застрахованих осіб про набутий страховий стаж.7 300x200 - Зустріч зі студентами НУБіП

Ст9 300x200 - Зустріч зі студентами НУБіПуденти активно дискутувати з лекторами.

Наприкінці зустрічі всі бажаючі отримали відповіді на запитання та буклети з методично-інформаційним матеріалом за тематикою зустрічі.     

background Layer 1