Пропустити навігацію

Про підсумки роботи за І квартал 2019 року

1 2 300x203 - Про підсумки роботи за І квартал 2019 року10 травня 2019 року відбулась підсумкова нарада за підсумками роботи  Головного управління Пенсійного фонду України в м. Києві у І кварталі 2019 року.

В нараді взяли участь в.о. начальника Головного управління, заступники начальника Головного управління та керівники структурних підрозділів.2 300x179 - Про підсумки роботи за І квартал 2019 року

Під час наради були підведені  підсумки роботи за І квартал 2019 року щодо:

виконання бюджету,  реалізації державної політики з питань пенсійного забезпечення, стану впровадження Головним управління Пенсійного фонду України в м. Києві рекомендованих стандартів обслуговування громадян та  результатів внутрішніх аудитів.

Під час доповіді заступник начальника Головного управління Ольга Прищепа зазначила, що упродовж звітного періоду Головним управлінням забезпечено своєчасне і в повному обсязі фінансування виплат пенсій і грошової допомоги з урахуванням їх підвищень.

 3 280x300 - Про підсумки роботи за І квартал 2019 рокуНа обліку в Головному управлінні перебуває понад 760 тис. пенсіонерів, середній розмір пенсії в м. Києві становить 3834,90 грн. В порівнянні з першим кварталом 2018 року  збільшився на 491,29 грн.

Протягом І кварталу 2019 року відбулось 2 перерахунки пенсій цивільним пенсіонерам та 1 – пенсіонерам, яким призначено пенсію відповідно до Закону України «Про пенсійне забезпечення осіб, звільнених з військової служби та деяких інших осіб».

По іншому питанню порядку денного доповіла заступник начальника Головного управління Олена Бойко.

Олена Володимирівна звернула увагу, що Головним управлінням приділяється увага організації роботи щодо підвищення якості обслуговування громадян. Для оперативного вирішення питань в Головному управлінні Пенсійного Фонду України в м. Києві діє 11 відділів обслуговування громадян, які працюють за принципом «єдиного вікна». З початку року в таких приймальнях було надано понад 195 тис. послуг, консультацій, роз’яснень.6 1 300x222 - Про підсумки роботи за І квартал 2019 року

З початку року відділами обслуговування громадян було прийнято 25863 заяви на призначення та перерахунок пенсій.

«Головним управлінням постійно здійснюються заходи щодо забезпечення якості та своєчасного розгляду звернень громадян, створення належних умов для обслуговування відвідувачів та впровадження рекомендованих стандартів обслуговування громадян» – зазначила Олена Бойко.

Підсумовуючи нараду Ірина Задерейко наголосила, що діяльність Головного управління в поточному році буде спрямована на вдосконалення роботи по всім напрямкам діяльності. Найактуальнішими завданнями на сьогодні залишаються виконання планових завдань та збільшення надходжень до бюджету Фонду; посилення  роботи по зниженню боргів по страхових  внесках, особливо по пільгових та наукових пенсія; активізація співпраці з органами виконавчої влади, контролюючими, правоохоронними органами, легалізація заробітної плати та забезпечення пенсійних прав застрахованих осіб, створення належних умов для обслуговування громадян, які б відповідали вимогам сучасності

«Отже, проведена велика робота, але Головному управлінню є над чим працювати. Робота по вищезазначеним напрямкам буде продовжуватися і вдосконалюватися» – наголосила Ірина Задерейко.

4 300x185 - Про підсумки роботи за І квартал 2019 року  5 300x213 - Про підсумки роботи за І квартал 2019 року

background Layer 1