Пропустити навігацію

Безробітним про вакансії Головного управління

1 300x225 - Безробітним про вакансії Головного управління20 травня, в рамках проекту  “Ярмарка вакансій”, відбулась зустріч представників Головного управління Пенсійного фонду України в м. Києві з особами, які не забезпечені можливістю працювати. Захід проходив на території Шевченківського центру зайнятості міста Києва.

Основною метою заходу було інформування громадськості про роль і функції Пенсійного фонду України, роботу Головного управління, як територіального органу Фонду, сучасні вимоги та переваги в роботі державного службовця.2 1 300x210 - Безробітним про вакансії Головного управління

 Заступник начальника відділу планування та обліку персоналу Валентин Леонтьєв розповів присутнім про наявність вакантних посад  в Головному управлінні, назвав спеціальності працівників, які цікавлять Головне управління. Проінформував про оголошення конкурсу на зайняття вакантних посад  державних службовців в Головному управлінні.  Детально розповів слухачам про умови  вступу на державну службу, перелік документів необхідних для участі в конкурсі, переваги роботи на державній службі.

3 1 272x300 - Безробітним про вакансії Головного управлінняОкремо наголосив, що прийом документів здійснюється до 18.00 29.05.2019 за адресою: м. Київ, вул. Бульварно-Кудрявська,16. Повну інформацію щодо  умов проведення конкурсу та перелік документів для участі в конкурсі можна отримати на веб-сайті Головного управління Пенсійного фонду України в м. Києві.

Також Валентин Леонтьєв звернув увагу присутніх на можливості веб-порталу ПФУ та переваги легальної зайнятості.

Наприкінці зустрічі всі бажаючі отримали відповіді на запитання та буклети з методично-інформаційним матеріалом за тематикою зустрічі.

background Layer 1