Пропустити навігацію

Про вакансії Головного управління – студентам КНЕУ

IMG 4811 300x174 - Про вакансії Головного управління - студентам  КНЕУ22 травня відбулася чергова зустріч зі студентами – випускниками вузів Києва. Цього разу  заступник начальника Головного управління Пенсійного фонду України в м. Києві Олена Бойко і заступник начальника відділу планування та 2 2 300x223 - Про вакансії Головного управління - студентам  КНЕУобліку персоналу Валентин Леонтьєв  зустрілися зі студентами державного вищого навчального закладу «Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана».

Пані Олена та пан Валентин цікаво і доступно розповіли студентам  про структуру Головного управління, його чисельність і перелік спеціальностей працюючих працівників, про плани та бажання вдосконалювати свою роботу. Ознайомили з потребою в молодих спеціалістах окремих спеціальностей та запросили випускників взяти активну участь в конкурсі на зайняття вакантних посад.  

IMG 4834 300x169 - Про вакансії Головного управління - студентам  КНЕУФахівці Управління розкрили переваги державної служби для молоді, можливі етапи кар’єрного росту у цій сфері, наголосили на необхідності якісного засвоєння теоретичних знань під час навчання в університеті і закликали молодь залишатися працювати в Україні і розбудовувати власну державу.

Також було надано роз’яснення щодо необхідності обов’язкового діалогу з IMG 4855 300x203 - Про вакансії Головного управління - студентам  КНЕУмайбутніми роботодавцями про отримання офіційної заробітної плати, яка дає право на соціальний пакет: відпустка у зв’язку з вагітністю та пологами, оплата лікарняного, охорона праці, допомога по безробіттю та гідна пенсія.

Окремим питанням зустрічі була розповідь про нові функціональні можливості веб-порталу Пенсійного фонду України, які значно розширюють дистанційний доступ громадян до послуг, що надаються Фондом.

«Особи, зареєстровані на веб-порталі мають змогу замовити послуги СМС-інформування, отримати довідки з QR-кодом, які згідно з чинним законодавством є аналогом паперового документу, підписаного відповідальною особою в органі Фонду», – зазначила під час зустрічі Олена Бойко.

Зустріч пройшла цікаво і студенти отримали вичерпні, компетентні відповіді на  свої запитання.

IMG 4827 300x177 - Про вакансії Головного управління - студентам  КНЕУ

background Layer 1