Пропустити навігацію

Відбулася чергова робоча нарада з представниками Головного управління Держпраці у Київській області

IMG 4860 300x200 - Відбулася чергова робоча нарада з представниками Головного управління Держпраці у Київській області06 червня в Головному управлінні Пенсійного фонду України в м. Києві відбулася чергова робоча нарада з представниками Головного управління Держпраці у Київській області на якій обговорювались  питання щодо удосконалення порядку обміну інформацією про відомості, що містять ознаки порушень законодавства про працю.

В нараді взяли участь в.о. начальника Головного управління Пенсійного фонду України в м. Києві – Ірина Задерейко, заступник начальника фінансово-економічного управління Головного управління Пенсійного фонду України в  м. Києві –  Володимир Кірієнко та начальник управління з питань праці Головного управління Держпраці у Київській області – Валентин Шаботинський.2 300x200 - Відбулася чергова робоча нарада з представниками Головного управління Держпраці у Київській області

В ході наради  були обговорені проблемні питання, висловлені пропозиції щодо впорядкування трудових відносин з найманими працівниками та забезпечення зростання заробітної плати.

За результатами наради було вирішено продовжити проведення роз’яснювальної роботи щодо ризиків використання не задекларованої  праці та переваги офіційного працевлаштування; можливість перевірки застрахованими особами офіційного працевлаштування через веб-портал Пенсійного фонду України. Продовжити обмін інформацією між Головним управлінням Пенсійного фонду України в м. Києві та Головним управлінням Держпраці у Київській області відповідно до Порядку обміну інформацією про відомості, що містять ознаки використання праці неоформлених працівників та порушень законодавства про працю, затвердженою постановою правління ПФУ від 29.05.2017 року №11-1.

background Layer 1