Пропустити навігацію

ПРОДОВЖУЄТЬСЯ ІНФОРМУВАННЯ ФІЗИЧНИХ ОСОБ ПІДПРИЄМЦІВ

4 189x300 - ПРОДОВЖУЄТЬСЯ ІНФОРМУВАННЯ ФІЗИЧНИХ ОСОБ ПІДПРИЄМЦІВ16 серпня фахівці Головного управління провели  черговий «День інформування» для фізичних осіб підприємців на їх робочих місцях.3 201x300 - ПРОДОВЖУЄТЬСЯ ІНФОРМУВАННЯ ФІЗИЧНИХ ОСОБ ПІДПРИЄМЦІВ

Цього разу подія відбулась на Бессарабському сільськогосподарського ринку, розташованому на центральній вулиці  м. Києва.

Вкотре тематикою заходу стали питання: набуття страхового стажу, який дає право на пенсійне забезпечення та самоконтроль за його накопиченням, офіційне працевлаштування та сплата внесків повною мірою, як основні фактори впливу на розмір страхового стажу.

Ініціатори заходу зазначили, якщо хоч раз не сплатити бодай мінімальний страховий внесок – 918,06 грн.(мінімальна заробітна плата 4173,00 х 22% мінімальний страховий відсоток), або сплатити його половину 459,03 грн., то страховий стаж за певний місяць не буде враховано взагалі, або зарахується неповний місяць, а лише пів місяця відповідно до фактично сплаченого страхового внеску.

           Також фахівці управління інформували учасників щодо електронних послуг Пенсійного фонду України та пропонували усім охочий зареєструватися на його веб-порталі.

      Учасники заходу із зацікавленністю ознайомлювались з буклетами та листівками, які всім бажаючим роздавали організатори «Дня інформування»                                                                                  

2 212x300 - ПРОДОВЖУЄТЬСЯ ІНФОРМУВАННЯ ФІЗИЧНИХ ОСОБ ПІДПРИЄМЦІВ

background Layer 1