Пропустити навігацію

«Пряма телефонна лінія» з читачами газети «Порадниця»

27 pryama liniya Poradnytsya 300x273 - «Пряма телефонна лінія» з читачами газети «Порадниця»      З читачами газети «Порадниця», 27 травня, по телефону «прямою лінією» спілкувалася заступник начальника управління застосування пенсійного законодавства – начальник відділу методології та організації роботи із застосування пенсійного законодавства Головного управління Пенсійного фонду України в м. Києві  Людмила Грєбєннікова.

    Читачів газети цікавили переважно питання перерахунку пенсії з 1 травня 2020 року, порядок нарахування та перерахунку пенсій. Окремі питання стосувалися визначення пільгового стажу та стажу за вислугою років.

    Упродовж години пані Людмила відповідала на запитання громадян з різних куточків України, надавала роз’яснення та консультації, а деяким порадила звернутися особисто до органів Пенсійного фонду за місцем знаходження пенсійної справи для більш детального розгляду їх питань.

   Загалом за годину, протягом якої тривала «пряма лінія», Людмила Грєбєннікова  надала консультацію 15 громадянам.

   «Стати ближчими до людей, особливо у період карантину,  можна під час безпосереднього спілкування з ними» – впевнена Людмила Миколаївна.

background Layer 1