Пропустити навігацію

Пенсійники відповіли на актуальні питання громадян під час виїзду до Рогівської сільської ради Новопсковського району

osobystyj pryjom 1 300x225 - Пенсійники відповіли на актуальні питання громадян під час виїзду до Рогівської сільської ради Новопсковського районуНапередодні перший заступник начальника Марківського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Людмила Гнута та головний спеціаліст Новопсковського відділу обслуговування громадян Анна Бур’ян провели виїзний прийом та зустріч з населенням в Рогівській сільській раді Новопсковського району.

Відвідувачі отримали від пенсійників роз’яснення щодо призначення та перерахунку пенсії, залежності розміру майбутньої пенсії від страхового стажу та розміру заробітної плати. Фахівці управління також попередили громадян про необхідність завчасного звернення до управління з метою проведення попередньої експертизи документів, необхідних для призначення пенсії.

Тим часом головний спеціаліст фінансово-економічного відділу Ірина Дрючина провела зустрічі з фізичними особами-підприємцями села, які використовують найману працю, та надала роз’яснення щодо необхідності легального працевлаштування й сплати ЄСВ.

background Layer 1