Пропустити навігацію

В Попаснянському районі під час засідання робочої групи з питань легалізації заробітної плати були озвучені завдання на 2019 рік

1 16 300x198 - В Попаснянському районі під час засідання робочої групи з питань легалізації заробітної плати були озвучені завдання на 2019 рік25 січня п.р., в Попаснянському районі відбулося перше в цьому році засідання робочої групи з питань легалізації виплати заробітної плати та зайнятості населення, в якому прийняли участь і представники управління Пенсійного фонду України в Попаснянському районі.

Під час засідання були озвучені основні цілі та завдання щодо легалізації заробітної плати та зайнятості населення в районі, які стоять перед органами виконавчої влади на 2019 рік.

Присутні зазначили, що перелік застрахованих осіб, які отримують заробітну плату менше мінімальної, постійно моніториться.

За підсумками наради було надано завдання всім членам робочої групи проводити і надалі інформаційно-роз’яснювальну кампанію по легалізації та детінізації заробітної плати серед населення району.

background Layer 1