Пропустити навігацію

ПРО РЕЗУЛЬТАТИ РОБОТИ ОРГАНІВ ФОНДУ В 2018 РОЦІ РОЗПОВІЛА НА АПАРАТНІЙ НАРАДІ В ОБЛДЕРЖАДМІНІСТРАЦІЇ ОЧІЛЬНИК ПЕНСІЙНОЇ СЛУЖБИ ЛУГАНЩИНИ

DSC 1412 300x225 - ПРО РЕЗУЛЬТАТИ РОБОТИ ОРГАНІВ ФОНДУ В 2018 РОЦІ РОЗПОВІЛА НА АПАРАТНІЙ НАРАДІ  В ОБЛДЕРЖАДМІНІСТРАЦІЇ ОЧІЛЬНИК ПЕНСІЙНОЇ СЛУЖБИ ЛУГАНЩИНИКерівник пенсійної служби Луганщини Ольга Шарунова доповіла про результати роботи органів Пенсійного фонду області у 2018 році на апаратній нараді, яка відбулась 29 січня 2018 року в обласній державній адміністрації.

Ольга Шарунова розповіла, що у 2018 році було забезпечено своєчасне та в повному обсязі фінансування пенсійних виплат 329,5 тис. пенсіонерів, в тому числі 127,4 тис. внутрішньо переміщеним особам. В порівнянні з 2017 роком сума на фінансування пенсій та грошової допомоги збільшилась на 2,9 млрд. грн., за рік надійшло 12,9 млрд. грн.

Увага пенсійників області разом з органами місцевого самоврядування була направлена по покращення  умов обслуговування населення, за рік додатково створено 26 віддалених пунктів обслуговування громадян, – зазначила Ольга Шарунова. Зараз в області функціонують 30 віддалених робочих місць та 14 агентських пунктів, у яких надано 15 тис. послуг. Чисельність пенсіонерів в зоні обслуговування складає 178,8 тис. осіб.

Окремо начальник головного управління розповіла про роботу, яка проводилась органами Фонду області і була направлена на збільшення надходжень до бюджету Пенсійного фонду, легалізацію заробітної плати та зайнятості населення. За минулий рік легалізовано 3137 робочих місць, до бюджету додатково надійшло єдиного соціального внеску 2,8 млн. гривень, що на 1,6 млн. гривень більше, ніж у 2017 році.

Наприкінці виступу вона зазначила, що у 2019 році робота органів Фонду області буде спрямована на поліпшення показників минулого року, вдосконалення роботи у новій підсистемі призначення та виплати пенсій, проведення широкої роз’яснювальної кампанії з питань легалізації заробітної плати, вжиття заходів щодо підвищення надходжень до Фонду, поліпшення умов доступності та прозорості роботи органів Фонду, продовження впровадження новітніх технологій та сервісів Пенсійного фонду України.

background Layer 1