Пропустити навігацію

В м.Рубіжному пенсійники тримають на контролі питання зменшення заборгованості до Пенсійного фонду України

1 23 300x225 - В м.Рубіжному пенсійники тримають на контролі питання зменшення заборгованості до Пенсійного фонду УкраїниНапередодні  при Рубіжанському об’єднаному управлінні Пенсійного фонду України відбулися засідання комісії з питань погашення заборгованості до  Пенсійного фонду України та єдиного соціального внеску. У роботі взяли участь і спеціалісти юридичного сектору управління.

На засіданнях комісій були запрошені та заслухані 15 боржників, які мають борги перед Пенсійним фондом України. В результаті обговорення і з’ясування обставин виникнення боргу 6 боржників зобов’язались до кінця місяця погасити заборгованість повністю або частково, в залежності від суми боргу,1 боржник частково погасив заборгованість по страхових внесках, а 8 – не погодилися з сумами боргу. Їм рекомендовано звернутися до органу фіскальної служби для звіряння сум заборгованості,  а також роз’яснено наслідки невжиття заходів щодо її погашення.

По закінченні засідання присутні погодили роботу комісій на лютий 2019 року та перелік боржників, яких буде запрошено на наступне засідання.

background Layer 1