Пропустити навігацію

Гуманітарні питання переселенців розглянули під час засідання в Луганській облдержадміністрації

IMG 3 300x201 - Гуманітарні питання переселенців розглянули під час засідання в Луганській облдержадміністраціїСьогодні, 1 лютого 2019 року, начальник Фонду Луганської області Ольга Шарунова прийняла участь у розширеній нараді по вирішенню гуманітарних питань мешканців населених пунктів, розташованих у безпосередній близькості до лінії розмежування сторін, під головуванням заступника голови Луганської обласної державної адміністрації Юрія Клименка. В нараді також прийняли участь керівники державних виконавчих органів, силових структур та місцевих військово-цивільних адміністрацій області.

Ольга Шарунова зазначила, що органами Пенсійного фонду України в Луганській області проводиться робота по наближенню пенсійних послуг до місць проживання громадян, в тому числі і поблизу лінії розмежування.

Так, станом на 1 лютого 2019 року в області працюють 44 віддалених робочих місця фахівців Фонду, з яких 17 знаходяться в населених пунктах у безпосередній близькості до лінії розмежування сторін. Кількість пенсіонерів в цій зоні складає 36,7 тис. осіб, а послуги від фахівців Фонду на сьогодні вже отримали 9,2 тис. пенсіонерів.

Очільник Фонду області зазначила, що за 2018 рік керівники Фонду області провели на лінії розмежування 14 виїзних прийомів, на яких надали консультації та вирішили нагальні пенсійні питання 212 осіб.

Наразі, робота в цьому напрямку триває та перебуває на постійному контролі.

background Layer 1