Пропустити навігацію

Марківське об’єднане управління проводить інформаційну роботу для всіх верств населення

Напередодні завідувач юридичного сектора Марківського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Алла Сап’ян в межах реалізації правоосвітницького проекту «Я маю право!» провела зустріч з педагогічним колективом Сичанської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів, під час якої проінформувала освітян про гарантовані громадянам Конституцією та законами України права на пенсійне забезпечення.

Також днями начальник Марківського об’єднаного управління Ніна Душенко взяла участь у засіданні колегії Марківської районної державної адміністрації, в якій взяли участь керівники підприємств, установ та організацій, а також представники ЗМІ. Присутні обговорили шляхи покращення взаємодії між установами, організаціями району, селищною та сільськими радами, адже спільна робота має бути спрямована на єдину мету – підвищення соціально-економічного розвитку району та рівня життя його жителів.

Крім того, за ініціативи начальника Марківського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Ніни Душенко в Курячівській загальноосвітній школі відбувся конкурс дитячих малюнків під гаслом: «Віра, впевненість, надія…». Учасники конкурсу на папері відтворили любов до рідного краю та якою вони бачать пенсію в майбутньому. Жоден із учасників не залишився без подарунка.

mark1 - Марківське об’єднане управління проводить інформаційну роботу для всіх верств населення

mark2 - Марківське об’єднане управління проводить інформаційну роботу для всіх верств населення

background Layer 1