Пропустити навігацію

В Білокуракинському районі відбулось засідання комісії з питань погашення заборгованості до Пенсійного фонду України та зі сплати єдиного соціального внеску

«Право на пенсію за віком безпосередньо залежить від наявності необхідного страхового стажу, а він зараховується лише за умови повної сплати ЄСВ» – саме такими словами начальник Білокуракинського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Михайло Боровий розпочав чергове засідання комісії з питань заборгованості до Пенсійного фонду України та зі сплати єдиного соціального внеску. В засіданні взяли участь  начальник Білокуракинського районного відділу державної виконавчої служби Дмитро Путненко та представник головного управління державної фіскальної служби у Луганській області Тетяна Шевкун.

Присутні розглянули та обговорили низку важливих питань, зокрема щодо погашення заборгованості в найкоротші строки, в тому числі недоїмки та штрафних санкцій. Було заслухано 6 фізичних осіб-підприємців боржників зі сплати ЄСВ щодо  причин заборгованості. В результаті конструктивної бесіди усі зобов’язались погасити заборгованість.

За підсумками проведеної роботи з фізичними особами-підприємцями, що мають заборгованість зі сплати єдиного соціального внеску з початку року додатково надійшло в бюджет 6,5 тис. грн.

background Layer 1