Пропустити навігацію

В м.Рубіжному відбулось засідання робочої групи з питань легалізації зайнятості та оплати праці населення

100 8215 300x198 - В м.Рубіжному відбулось засідання робочої групи  з питань легалізації зайнятості  та оплати праці населенняНачальник Рубіжанського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Наталія Смаглюк та головний спеціаліст фінансово-економічного відділу Римма Тюрінова прийняли участь в засіданні робочої групи з питань легалізації зайнятості та оплати праці населення, погашення заборгованості із заробітної плати, податків та інших обов’язкових платежів.

На засіданні розглядались питання погашення заборгованості по заробітній платі підприємством міста ПМП «Прометей» в сумі 863,7 тис. грн.  Також члени робочої групи заслухали керівника ТОВ «Приват Ойл» Анатолія Попова щодо виплати заробітної плати в розмірі меншому, ніж показник середньої номінальної заробітної плати за відповідним видом економічної діяльності  у регіоні.

По завершенні засідання було прийнято рішення звернутися до міського голови та депутатів виконавчого комітету з пропозицією про створення в органах місцевого самоврядування штатної одиниці (підрозділу) інспектора по питанням праці.

background Layer 1