Пропустити навігацію

Мешканці смт.Мілового та м.Рубіжного отримали відповіді на питання з пенсійного забезпечення під час «гарячих» ліній

IMG 20190207 112914 300x205 - Мешканці смт.Мілового та м.Рубіжного отримали відповіді на питання з пенсійного забезпечення під час «гарячих» лінійНапередодні для мешканців смт. Мілового та м. Рубіжного були проведені «гарячі» лінії заступником начальника Біловодського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Тетяною Плясулею та заступником начальника Рубіжанського об’єднаного управління  Пенсійного фонду України  Іриною Заховаєвою.

IMG 20190207 131332 654 300x230 - Мешканці смт.Мілового та м.Рубіжного отримали відповіді на питання з пенсійного забезпечення під час «гарячих» лінійЗвернення громадян стосувалися питань масового перерахунку пенсії в 2019 році, отримання довідки про трудовий та страховий стаж з Державного реєстру застрахованих осіб, умов виходу на пенсію в поточному році, переведення пенсії на банківські установи та оформлення електронного пенсійного посвідчення.

На всі поставлені питання були надані ґрунтовні відповіді та роз’яснено можливість отримувати інформацію за допомогою веб-порталу Пенсійного фонду України та смс-інформування.

background Layer 1