Пропустити навігацію

СВОЄЧАСНІСТЬ НАПОВНЕННЯ БЮДЖЕТУ ТА ПОГАШЕННЯ ЗАБОРГОВАНОСТІ ЗНАХОДЯТЬСЯ НА ПОСТІЙНОМУ КОНТРОЛІ ПЕНСІЙНИКІВ ЛУГАНЩИНИ

IMAG4531 300x220 - СВОЄЧАСНІСТЬ НАПОВНЕННЯ БЮДЖЕТУ ТА ПОГАШЕННЯ ЗАБОРГОВАНОСТІ ЗНАХОДЯТЬСЯ НА ПОСТІЙНОМУ КОНТРОЛІ ПЕНСІЙНИКІВ ЛУГАНЩИНИ13 лютого п.р. при головному управлінні Пенсійного фонду України в Луганській області відбулась чергова нарада з представниками головних управлінь Державної фіскальної та виконавчої служб області. Зустріч була присвячена вирішенню питань забезпечення наповнення бюджету за рахунок сплати обов’язкових платежів (внесків) та погашення заборгованості з єдиного соціального внеску.

Під час наради присутні обговорили результати виконання планових показників на січень та лютий поточного року. Зокрема, план січня виконано на 104%, а виконання доведених показників лютого очікується на рівні 100%.

Серед інших питань окремим рядком розглядалося й питання погашення заборгованості не тільки по юридичних особах, а і фізичних особах-підприємцях. Заступник начальника фінансово-економічного управління Фонду в області Ольга Чижма зауважила, що останні на сьогодні займають значну питому вагу у загальній сумі боргу та мають бути на 100% охоплені заходами стягнення.

Представники головних управлінь Державної фіскальної та виконавчої служб доповіли про поточне положення справ щодо стягнення заборгованості та обговорили деякі проблемні питання.

Так, заступник начальника Управління державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції Юлія Баскевич повідомила про проведену роботу з фізичними особами-боржниками, а саме накладенні з початку року 38 арештів на майно та 32 арешти на розрахункові рахунки.

Завершуючи нараду, перший заступник начальника Фонду області Павло Баранов зорієнтував присутніх на щомісячному проведенні таких нарад з підсумовуванням результатів здійсненої роботи з зазначених напрямків.

background Layer 1