Пропустити навігацію

Фахівці Біловодського об’єднаного управління нагадують громадянам про вплив страхового стажу на майбутню пенсію

foto fleshmob 300x209 - Фахівці Біловодського об’єднаного управління нагадують громадянам про вплив страхового стажу на майбутню пенсіюНапередодні фахівцями Біловодського об’єднаного управління Пенсійного фонду України було проведено заходи з роз’яснення негативних наслідків «тіньової» зайнятості на отримання соціальних гарантій від держави, зокрема, на майбутню пенсію.

Так,  під гаслом “Захисти себе  – працюй легально” відбувся флешмоб у смт.Біловодську, під час якого спеціалісти  управління розповсюдили інформаційні буклети та розповіли перехожим про те, що одержуючи неофіційну зарплату, громадянин позбавляє себе гідної пенсії  в майбутньому. Спеціалісти також пропонували громадянам реєструватися на веб-порталі Пенсійного фонду України з метою самостійного контролю за роботодавцем щодо достовірності відображення персоніфікованих даних.

В смт. Міловому головний спеціаліст фінансово-економічного відділу Марина Білоус  провела зустріч з фізичними особами-підприємцями. Вона нагадала підприємцям про необхідність сплати єдиного внеску в розмірі не менше мінімального та про можливість добровільної участі в системі пенсійного страхування.

background Layer 1