Пропустити навігацію

Учасники ветеранської організації Новопсковського району отримали роз’яснення на актуальні питання з пенсійного забезпечення

foto veter organiz. 300x225 - Учасники ветеранської організації Новопсковського району отримали роз’яснення на актуальні питання з пенсійного забезпечення15 лютого поточного року начальник Новопсковського відділу з питань призначення, перерахунку та виплати пенсій Марківського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Тетяна Носова провела зустріч з членами громадської організації «Новопсковська районна організація ветеранів України».

Пенсіонери отримали від фахівця консультації щодо перерахунку пенсії в поточному році, зокрема з 1 березня, та надбавок до пенсії дітям війни. Крім того, присутні дізналися про монетизацію субсидій та виплату їх готівкою разом з пенсією.

Учасники зустрічі отримали не тільки відповіді на свої питання, а й інформацію про порядок отримання електронного пенсійного посвідчення, інформаційні можливості веб-порталу Пенсійного фонду України та підключення послуги смс-інформування.

background Layer 1