Пропустити навігацію

Практичні питання легалізації трудових відносин та детінізації економіки обговорили на робочій нараді в головному управлінні Пенсійного фонду України в Луганській області

Сьогодні, 6 квітня 2018 року в головному управлінні Пенсійного фонду України в Луганській області  відбулася робоча нарада з питань легалізації трудових відносин та детінізації економіки, на якій були присутні відповідальні за цей сегмент роботи співробітники з підвідомчих управлінь.

Відкриваючи нараду, начальник головного управління Ольга Шарунова підкреслила, що в умовах сьогодення питання легалізації трудових відносин має першочергову пріоритетність і наголосила на необхідності отримання результатів від проведення роботи в цьому напрямку.

Під час наради були обговорені питання стратегії роботи управлінь щодо підвищення надходжень до бюджету Пенсійного фонду та збільшення легалізованих робочих місць в області.

Довідково: за оперативними даними за І квартал план надходжень по Луганській області виконано на 63%, за 2 місяці поточного року легалізовано 138 робочих місць, внаслідок чого до Фонду надійшло 84 000 тис.грн.

 

IMAG2479 - Практичні питання легалізації трудових відносин та детінізації економіки обговорили на робочій нараді в головному управлінні Пенсійного фонду України в Луганській області

 

 

background Layer 1