Пропустити навігацію

Мешканці Біловодського та Міловського районів отримали роз’яснення з нагальних пенсійних питань

SAM 3096 300x204 - Мешканці Біловодського та Міловського районів отримали роз’яснення з нагальних пенсійних питань  Напередодні перший заступник начальника Біловодського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Віталій Діденко провів для мешканців Міловського району телефонну “гарячу лінію”, на яку за роз’ясненнями протягом двох годин звернулись 17 осіб.

Питання громадян стосувались підвищення пенсій у поточному році, монетизації субсидій, поновлення виплати пенсій та заборгованості за минулі періоди внутрішньо-переміщеним особам.

SAM 3075 300x169 - Мешканці Біловодського та Міловського районів отримали роз’яснення з нагальних пенсійних питаньА для мешканців сіл Брусівка та Шуліківка фахівець об’єднаного управління Тетяна Панченко провела зустрічі з населенням. Громадяни отримали вичерпні роз’яснення стосовно підрахунку стажу при призначенні пенсії, порядку визнання права на пенсію по втраті годувальника, монетизації субсидій, надання документів на дооформлення пенсійних справ, а також питання підвищення пенсій в поточному році.

background Layer 1