Пропустити навігацію

В місті Рубіжному пенсійники надають в трудових колективах роз’яснення пенсійного та трудового законодавства

DSC 0128 300x224 - В місті Рубіжному пенсійники надають в трудових колективах роз’яснення пенсійного та трудового законодавства18 лютого п.р. головний спеціаліст відділу адміністрування, супроводження інформаційних систем, електронних реєстрів та захисту інформації Рубіжанського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Тетяна Катасонова провела зустріч з трудовим колективом ТОВ «СХІДНА ІНЖИНІРИНГОВА КОМПАНІЯ».

Фахівець Фонду надала присутнім роз’яснення основних аспектів пенсійної реформи, розповіла про очікувані в цьому році перерахунки пенсії. Окрему увагу Тетяна Катасонова приділила вимогам до страхового стажу для виходу на пенсію та наголосила, що своєчасна та у повному обсязі сплата єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування і забезпечення працівників заробітною платою, не меншою за встановлену законодавством мінімальну, – обов’язок і справа ділового сумління кожного роботодавця.

Присутні також ознайомилися з порядком реєстрації застрахованих осіб на веб-порталі Пенсійного фонду України, що надає громадянам можливість здійснювати постійний контроль за своїми даними, а аткож зручно і оперативно взаємодіяти з органами Пенсійного фонду України.

background Layer 1