Пропустити навігацію

Фахівці Марківського об’єднаного управління надають громадянам всебічні роз’яснення з пенсійних питань

Karavan 300x188 - Фахівці Марківського об’єднаного управління надають громадянам всебічні роз’яснення з пенсійних питаньЦього тижня фахівці Марківського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Луганської області провели ряд інформаційних заходів.

Так, в селах Сичанське та Караван-Солодкий Марківського району відбулися виїзні дні, під час яких пенсійники провели прийоми громадян, зустрілися з колективами та учнями місцевих загальноосвітніх шкіл, трудовими колективами сільських рад та сільських підприємців.

Myrne 300x209 - Фахівці Марківського об’єднаного управління надають громадянам всебічні роз’яснення з пенсійних питаньКрім того, начальник Марківського відділу обслуговування громадян Зоя Гребиннюк провела зустріч з членами клубу «Ветеран» Марківського територіального центру соціального обслуговування, а фахівці фінансово-економічного відділу зустрілися з трудовим колективом Новопсковської райспоживспілки.

Під час заходів громадяни дізналися від пенсійників про перерахунки пенсій в поточному році, про виплату субсидії готівкою пенсіонерам разом із пенсією, отримання пенсії через установи банків,  а також про переваги сервісів веб-порталу Пенсійного фонду України та підключення послуги смс-інформування. Окремо спеціалісти наголошували значення офіційного працевлаштування для отримання соціальних гарантій в майбутньому і, продовжуючи тему легальної зайнятості, провели флешмоби під гаслами «Ми за легальну зайнятість» та «Веб-портал Пенсійного фонду – сучасний спосіб надання інформаційних послуг громадянам України».

background Layer 1