Пропустити навігацію

В місті Рубіжному проведено виїзний прийом громадян заступником начальника Фонду області

WhatsApp Image 2019 02 20 at 15.25.13 300x225 - В місті Рубіжному проведено виїзний прийом громадян  заступником  начальника Фонду області20 лютого п.р. заступник начальника головного управління Пенсійного фонду України в Луганській області Евеліна Приймак провела виїзний прийом громадян в Рубіжанському об’єднаному управлінні Фонду. Протягом двох годин за роз’ясненнями пенсійних питань до неї звернулись 7 осіб.

Відвідувачів цікавили правила зарахування періодів роботи до страхового стажу та строк, на який відбувається зменшення пенсійних виплат через ранній вихід жінок на пенсію. Крім того, Евеліна Приймак надала роз’яснення щодо перерахунків пенсій в поточному році, поновлення виплати пенсій та виплати заборгованості за минулі періоди внутрішньо-переміщеним особам, а також про монетизацію субсидій та механізм її виплати пенсіонерам.

Всі громадяни отримали не тільки відповіді на свої питання, а й інформацію про порядок отримання електронного пенсійного посвідчення та  про можливості веб-порталу Пенсійного фонду України, а також  послуги СМС-інформування.

background Layer 1