Пропустити навігацію

Керівники Фонду області надали громадянам роз’яснення з нагальних пенсійних питань під час «гарячої» лінії

IMAG4550 300x213 - Керівники Фонду області надали громадянам роз’яснення з нагальних пенсійних питань під час «гарячої» лінії До головного управління Фонду області часто звертаються громадяни для отримання консультацій та роз’яснень з питань, що входять до компетенції органів Пенсійного фонду України. Однак, нерідко людині важко знайти вільний час на відвідування Фонду. Тому проведення прямих телефонних «гарячих» ліній є однією з найзручніших форм дистанційного спілкування з громадянами.

Так, з 18 по 21 лютого п.р. керівники головного управління Пенсійного фонду України в Луганській області провели прямі телефонні «гарячі» лінії для мешканців області та внутрішньо переміщених осіб, на які за роз’ясненнями пенсійних питань звернулись 25 осіб.

Nykytyna gor lynyya 300x233 - Керівники Фонду області надали громадянам роз’яснення з нагальних пенсійних питань під час «гарячої» лініїГромадяни отримали від пенсійників роз’яснення стосовно перерахунку пенсій в поточному році, в тому числі працюючим та військовим пенсіонерам, призначення пенсії по втраті годувальника та поновлення виплат переселенцям. Більшість громадян також цікавились, як відбуватиметься виплата монетизованої субсидії з березня поточного року.

На всі питання керівники головного управління Фонду області надали вичерпні відповіді згідно чинного законодавства.

background Layer 1