Пропустити навігацію

Пенсійники Рубіжанського об’єднаного управління під час засідання комісії зазначили, що своєчасна сплата ЄСВ – це запорука зростання добробуту та гарантія соціального захисту населення

IMG 20190222 111315 300x161 - Пенсійники Рубіжанського об’єднаного управління під час засідання комісії зазначили, що своєчасна сплата ЄСВ – це запорука зростання добробуту та гарантія соціального захисту населенняНапередодні при Рубіжанському об’єднаному управлінні Пенсійного фонду України відбулось засідання комісії з питань погашення заборгованості до Пенсійного фонду України та по єдиному соціальному внеску в місті Кремінній. Крім представників Пенсійного фонду України в засіданні прийняли участь фахівці державної виконавчої та фіскальної служби України, а також 3 фізичні особи-підприємця, які мають борги зі сплати єдиного соціального внеску.

Перший заступник начальника Рубіжанського об’єднаного управління Фонду Лариса Лисенко підкреслила: «Своєчасна і повна сплата  єдиного соціального внеску – це запорука того, що фізична-особа підприємець  буде соціально захищеною на даний час та у майбутньому при призначенні пенсії».

Присутнім підприємцям також  було наголошено, що з 01.01.2019 єдиний соціальний внесок необхідно сплачувати у розмірі не менше 918,06 грн.

За підсумками засідання підприємці запевнили про часткове погашення заборгованості вже до кінця місяця, а члени комісії погодили дати проведення засідань у березні 2019 року та визначили перелік боржників, яких буде запрошено на наступне засідання комісії.

background Layer 1