Пропустити навігацію

Легалізація зайнятості залишається одним з пріоритетних питань для фахівців Білокуракинського об’єднаного управління Фонду

IMG 20190226 110605 HHT 300x231 - Легалізація зайнятості залишається одним з пріоритетних питань для фахівців Білокуракинського об’єднаного управління Фонду26 лютого п.р. фахівці Білокуракинського об’єднаного управління Пенсійного фонду України провели заходи з роз’яснення питань трудового законодавства. Для трьох фізичних осіб-підприємців пенсійники надали роз’яснення щодо сплати єдиного соціального внеску, звернувши увагу на необхідності дотримання вимог діючого законодавства щодо строків сплати внесків та недопущенні зростання заборгованості з обов’язкових платежів.

Крім того,  в управлінні провели «гарячу лінію» з питань легалізації трудових відносин та заробітної плати. Громадяни мали змогу отримати роз’яснення норм законодавства з цих питань, а також повідомити про наявні порушення з боку роботодавців. Так, за результатами попередньої гарячої лінії, одну юридичну особу Білокуракинського району наразі перевіряє Головне управління Держпраці  в Луганській області. У разі доведення вини в порушенні трудового законодавства даний страхувальник понесе фінансову відповідальність.

 

background Layer 1