Пропустити навігацію

День Пенсійного фонду України в Кремінському районі

Kremennaya vstrecha 27.02.2019 300x153 - День Пенсійного фонду України в Кремінському районіНапередодні  перший заступник начальника Рубіжанського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Лариса Лисенко та завідувач сектора по роботі з персоналом Світлана Крохмальова провели День Пенсійного фонду України для мешканців селища Житлівка Кремінського району. А начальник Кремінського відділу обслуговування громадян Ліна Лимар зустрілась з ветеранами шахтарської праці в клубі колишньої шахти “Кремінна”.

Пенсійники розповіли громадянам про перерахунки пенсії в поточному році та звернули увагу на отриманні пенсіонерами субсидії одночасно із пенсією вже з березня поточного року. Крім того, громадяни отримали від фахівців Фонду роз’яснення значення легальної зайнятості для пенсійного майбутнього громадянина будь-якого віку, а також дізнались про негативний вплив «тіньової» зайнятості на страховий стаж та про важливість укладання трудових угод з роботодавцями.

Всім присутнім запропонували зареєструватись на веб-порталі Пенсійного фонду України для отримання інформаційних послуг не виходячи з дома, зокрема, щодо відомостей про стан сплати єдиного соціального внеску та зарахування періодів роботи до страхового стажу.

background Layer 1