Пропустити навігацію

Інформаційні заходи в Марківському об’єднаному управлінні Фонду

veter. 300x225 - Інформаційні заходи в Марківському об’єднаному управлінні ФондуЦього тижня фахівці Марківського об’єднаного управління Пенсійного фонду України провели низку інформаційних заходів.

Так, заступник начальника об’єднаного управління Світлана Ткаченко протягом двох годин відповідала на телефонні дзвінки під час прямої телефонної «гарячої лінії». Відповіді на запитання щодо перерахунку пенсій з 1 березня, монетизації субсидій пенсіонерам та поновлення пенсій внутрішньо переміщеним особам отримали п’ять осіб.

Також Світлана Ткаченко взяла участь у засіданні «круглого столу» з соціальними партнерами в Марківському районному центрі зайнятості на тему: «Визначення пенсійного віку та віку набуття права особи на пенсію в цілях застосування законодавства про зайнятість та про соціальне страхування на випадок безробіття». А начальник Марківського відділу обслуговування громадян Зоя Гребиннюк провела зустріч з членами клубу «Ветеран» Марківського територіального центру соціального обслуговування.

В ході засідань серед питань, що обговорювалися, були і питання щодо перерахунку пенсій в поточному році, зокрема з 1 березня цього року, та монетизації субсидій, механізм розрахунку та видачі коштів громадянам, які претендують на отримання субсидій.

За підсумками «круглого столу» було вирішено проводити і надалі інформаційно-роз’яснювальну кампанію щодо питань пенсійного забезпечення, зокрема осучаснення пенсій та монетизації субсидій пенсіонерам.

background Layer 1