Пропустити навігацію

Про легальну зайнятість йшлося на семінарі з внутрішньо переміщеними особами в центрі зайнятості Білокуракинського району

16 квітня   поточного року заступник начальника відділу обслуговування громадян Білокуракинського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Дмитро Мантула та головний спеціаліст фінансово-економічного відділу Наталя Забайрачна  провели семінар для внутрішньо переміщених осіб, які перебувають на обліку в районному центрі зайнятості.

Фахівці управління розповіли присутнім про важливість офіційного працевлаштування, нагадавши про негативні наслідки нелегальної занятості та отримання заробітної плати «в конверті», що призводить до соціальної незахищеності громадян та позбавляє їх права на гідну пенсію в майбутньому.

Крім того, присутні отримали всебічне роз’яснення останніх змін в пенсійному законодавстві та нових умов виходу на пенсію за віком.

IMG 4351 - Про легальну зайнятість йшлося на семінарі з внутрішньо переміщеними особами в центрі зайнятості Білокуракинського району

background Layer 1