Пропустити навігацію

Пенсійний фонд Луганщини за допомогою флешмобів закликає громадян до легальної зайнятості

18 квітня поточного року одночасно в трьох містах Луганщини фахівці територіальних управлінь Пенсійного фонду області провели флешмоби на підтримку легальної зайнятості. Для мешканців міст Сєвєродонецьк, Лисичанськ та Попасна пролунали гасла: «Ми — за легальну заробітну плату!», «Скажи: Ні зарплаті в «конверті!», «35 років страхового стажу, якщо працюєш легально – це реально!», «Заробітна плата «в конверті» – відсутність страхового стажу».

Під час спілкування з громадянами учасники акції закликали їх відповідально ставитися до свого майбутнього, адже погоджуючись сьогодні працювати неофіційно та отримуючи заробітну плату «в конверті», наймані працівники втрачають соціальні гарантії та позбавляють себе гідної пенсії в майбутньому.

Окремо фахівці управлінь наголошували що, для того щоб мати впевненість в одержанні справедливо заробленої пенсії, працюючому громадянину необхідно перевіряти розмір своєї заробітної плати та відрахувань Єдиного соціального внеску. Зробити це може кожен бажаючий за допомогою веб-порталу електронних послуг Пенсійного фонду України.

 

Довідково: від початку року в Луганській області проведено 25 флешмобів на підтримку легальної зайнятості.

s1 - Пенсійний фонд Луганщини за допомогою флешмобів  закликає громадян до легальної зайнятості

p2 - Пенсійний фонд Луганщини за допомогою флешмобів  закликає громадян до легальної зайнятості

p1 - Пенсійний фонд Луганщини за допомогою флешмобів  закликає громадян до легальної зайнятості

l1 - Пенсійний фонд Луганщини за допомогою флешмобів  закликає громадян до легальної зайнятості

background Layer 1