Пропустити навігацію

Інформаційні заходи для мешканців Попаснянського району

Протягом тижня фахівці управління Пенсійного фонду України в Попаснянському районі проводили активну роботу з інформування мешканців району про зміни в пенсійній системі та надавали роз’яснення з пенсійних питань.

Так, відділ обслуговування громадян провів «День відкритих дверей», під час якого відвідувачі отримали відповіді на свої питання щодо новацій у пенсійному законодавстві,  нарахування пенсій та можливості отримання дистанційних послуг за допомогою веб-порталу Пенсійного фонду України.

Того ж дня фахівці управління провели 3 зустрічі за місцем проживання громадян та виїзний прийом в  смт.Новотошківське, під час яких надали громадянам роз’яснення про зміни в пенсійному законодавстві, зокрема, відносно нових вимог до обчислення страхового стажу для призначення пенсійних виплат та впровадження в Україні принципово нової централізованої системи призначення і виплати пенсії.

Для роз’яснення пересічним перехожим можливостей отримувати актуальну інформацію про сплачені страхові внески пенсійники провели флешмоб на тему: «Веб-портал Пенсійного фонду України – сучасний спосіб отримання інформації».

p2 1 - Інформаційні заходи  для мешканців Попаснянського району

p1 1 - Інформаційні заходи  для мешканців Попаснянського району

p3 - Інформаційні заходи  для мешканців Попаснянського району

p4 - Інформаційні заходи  для мешканців Попаснянського району

background Layer 1