Пропустити навігацію

Фахівці юридичного сектору Рубіжанського об’єднаного управління продовжують роз’яснювальну роботу серед нотаріусів

Foto 1 300x221 - Фахівці юридичного сектору Рубіжанського об’єднаного управління продовжують роз’яснювальну роботу серед нотаріусів21 березня п.р. завідувач юридичного сектору Рубіжанського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Галина Одіяненко провела чергову зустріч з трудовим колективом приватного нотаріуса міста Рубіжного Ольги Нецвітай. Під час зустрічі обговорювались форма та порядок подання нотаріусами звітів про укладені договори купівлі-продажу нерухомого майна та про сплату збору на обов’язкове державне пенсійне страхування.

Зокрема, Галина Одіяненко наголосила, що нотаріальне посвідчення договорів купівлі-продажу нерухомого майна здійснюється за наявності документального підтвердження сплати відповідного збору, яке має перевірити безпосередньо сам нотаріус.

Присутні також дізнались про можливості веб-порталу Пенсійного фонду України, такі як перегляд персональних даних про суми нарахованої заробітної плати, сплачених з неї внесків, тривалості зарахованого страхового стажу, а також отримання іншої корисної інформації з пенсійного забезпечення.

background Layer 1