Пропустити навігацію

Нарада з детінізації та легалізації трудових відносин з головами фермерських господарств та фізичними особами-підприємцями Білокуракинського району

«Дотримання вимог трудового законодавства – обов’язок кожного роботодавця!» – саме  такими словами Михайло Боровий розпочав виробничу нараду, яка відбулася 20 квітня п.р.  при районній державній адміністрації.  В нараді прийняли участь представники головного управління Держпраці у Луганській області, районного центру зайнятості,  управління агропромислового комплексу, голови фермерських господарств та фізичні особи-підприємці.

Присутні обговорили ряд важливих питань, що стосуються подолань нелегальної зайнятості. Особливу увагу роботодавців акцентували на важливості укладання трудового договору, як гаранта соціальної захищеності та стабільного майбутнього працівників.

Як зазначили фахівці управління Держпраці, порушення трудового законодавства може відгукнутися «серйозними» розмірами фінансових санкцій і адмінштрафами розмір яких з 1 січня 2018 року значно збільшено і може сягати до  111690 грн.

IMG 20180420 101006 - Нарада з детінізації та легалізації трудових відносин з головами фермерських господарств та фізичними особами-підприємцями Білокуракинського району

background Layer 1