Пропустити навігацію

Керівник Фонду в м.Сєвєродонецьку відповіла на питання громадян під час прямої телефонної «гарячої лінії»

Начальник управління Пенсійного фонду України в м.Сєвєродонецьку Олена Бєлікова провела пряму телефонну «гарячу лінію», на яку протягом двох годин звернулись за наданням роз’яснень 27  осіб.

Насамперед пенсіонерів цікавило питання здійснення автоматичного перерахунку  пенсій з 1 квітня без додаткового звернення до Пенсійного фонду. Олена Бєлікова зазначила, що перерахунку в цьому році підлягають пенсії, призначені або перераховані з додаванням стажу до 1 квітня 2016 року, в яких стаж зараховано не більше, ніж по 31 березня 2016 року. Стаж для такого перерахунку буде враховуватись з даних персоніфікованого обліку автоматично.

Також громадян цікавило питання переходу на пенсію по втраті годувальника, переведення отримання пенсійних виплат через установи банків та оформлення електронного пенсійного посвідчення.

Олена Бєлікова надала вичерпні роз’яснення з даних питань, а також проінформувала громадян щодо сучасних можливостей, які надаються веб-порталом електронних послуг Пенсійного фонду України.

s1 3 - Керівник Фонду в м.Сєвєродонецьку відповіла на питання громадян під час прямої телефонної «гарячої лінії»

background Layer 1