Пропустити навігацію

ПЕНСІЙНИКИ ЛУГАНЩИНИ ПРИЄДНАЛИСЬ ДО СВЯТКУВАННЯ ЗНАМЕННИХ ДАТ

Поточний тиждень в Україні ознаменувався двома святковими подіями. Щороку в третій четвер травня українці всього світу відзначають День вишиванки, а в третю суботу травня – День Європи в Україні. В ці дні українці демонструють світовій спільноті свою єдність, культурну самобутність, національну та громадянську позиції, а також підтримку європейських цінностей у власній країні.

На підтримку національного та європейського курсів розвитку держави, пенсійники Луганської області приєднались до урочистих заходів з нагоди цих визначних свят та провели низку власних інформаційних акцій для місцевих мешканців та внутрішньо переміщених осіб.

Одягнувши вишиванки, фахівці управлінь Луганщини на зустрічах з громадянами та трудовими колективами, під час проведення флешмобів, виїзних прийомів, «гарячих» ліній та Днів відкритих дверей роз’яснили актуальні питання пенсійного законодавства. Не оминули увагою і такі важливі питання, як легалізація зайнятості та переваги користування електронними сервісами Пенсійного фонду України. Адже саме шанобливе ставлення до свого минулого, поєднане з сумлінним та відповідальним ставленням до свого майбутнього є однією з ключових європейських цінностей, до яких прагне долучитись Україна.

GU den evropy 821x1024 - ПЕНСІЙНИКИ ЛУГАНЩИНИ ПРИЄДНАЛИСЬ ДО СВЯТКУВАННЯ ЗНАМЕННИХ ДАТ

Starobelsk 1024x637 - ПЕНСІЙНИКИ ЛУГАНЩИНИ ПРИЄДНАЛИСЬ ДО СВЯТКУВАННЯ ЗНАМЕННИХ ДАТ  Lysychansk fleshmob 1024x759 - ПЕНСІЙНИКИ ЛУГАНЩИНИ ПРИЄДНАЛИСЬ ДО СВЯТКУВАННЯ ЗНАМЕННИХ ДАТ

Rubezhnoe 1024x744 - ПЕНСІЙНИКИ ЛУГАНЩИНИ ПРИЄДНАЛИСЬ ДО СВЯТКУВАННЯ ЗНАМЕННИХ ДАТ

Markovka 1024x836 - ПЕНСІЙНИКИ ЛУГАНЩИНИ ПРИЄДНАЛИСЬ ДО СВЯТКУВАННЯ ЗНАМЕННИХ ДАТ

GU vyshyvanka 1024x1007 - ПЕНСІЙНИКИ ЛУГАНЩИНИ ПРИЄДНАЛИСЬ ДО СВЯТКУВАННЯ ЗНАМЕННИХ ДАТ

Belovodsk fleshmob 1024x768 - ПЕНСІЙНИКИ ЛУГАНЩИНИ ПРИЄДНАЛИСЬ ДО СВЯТКУВАННЯ ЗНАМЕННИХ ДАТ

Belokurakyno 1024x759 - ПЕНСІЙНИКИ ЛУГАНЩИНИ ПРИЄДНАЛИСЬ ДО СВЯТКУВАННЯ ЗНАМЕННИХ ДАТ

Severodonetsk1 1024x768 - ПЕНСІЙНИКИ ЛУГАНЩИНИ ПРИЄДНАЛИСЬ ДО СВЯТКУВАННЯ ЗНАМЕННИХ ДАТ

Stanytsa 1024x768 - ПЕНСІЙНИКИ ЛУГАНЩИНИ ПРИЄДНАЛИСЬ ДО СВЯТКУВАННЯ ЗНАМЕННИХ ДАТ

background Layer 1