Пропустити навігацію

В м.Сєвєродонецьку розповіли відвідувачам про що треба знати майбутнім пенсіонерам

s2 300x201 - В м.Сєвєродонецьку  розповіли відвідувачам  про що  треба знати майбутнім пенсіонерамГарною традицією в управлінні Пенсійного фонду України в м.Сєвєродонецьку стало проведення занять «Школи майбутнього пенсіонера», які охоче відвідують мешканці міста та внутрішньо переміщені особи. Так напередодні заступник начальника відділу адміністрування, супроводження інформаційних систем, електронних реєстрів та захисту інформації Людмила Шуліка провела «урок» для сімох відвідувачів управління.

Під час зустрічі Людмила Шуліка роз’яснила переваги офіційного працевлаштування для забезпечення соціальних гарантій зараз та гідних пенсій в майбутньому, акцентувала увагу на негативних наслідках одержання заробітної плати «в конвертах». Також вона розповіла про документи, необхідні для призначення пенсії, та вимоги до них.s1 2 300x222 - В м.Сєвєродонецьку  розповіли відвідувачам  про що  треба знати майбутнім пенсіонерам

Для контролю за повнотою та достовірністю відображення власних персоніфікованих даних Людмила Шуліка запропонувала всім присутнім здійснити реєстрацію на веб-порталі Пенсійного фонду України. Також відвідувачі  мали можливість переглянути відео ролики «Веб-портал – електроний сервіс» та « Веб-портал- інструкція для користувачів».

background Layer 1